0 446 223 45 88

2020 GENEL KURUL TOPLANTISI

Yazı Boyutu

2020 GENEL KURUL TOPLANTISI

 

 

 

Sayın Ortaklarımız,

 

Yönetim Kurulunun 26.07.2021 tarih ve 2021/2sayılı kararı gereği şirketimizin 2019-2020 yılları Olağan Genel Kurulu toplantısı 20/08/2021 tarihinde, saat: 17:30’da, Halitpaşa Mahallesi Halit Paşa Cd. No:83 Merkez/Erzincan Kök Çağ Kebabı adresinde, aşağıdaki gündem maddeleri çerçevesinde 2019-2020 yılları olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirilecektir.

 Sayın Ortaklarımızın Şirketimiz Merkezinden Toplantı Giriş Kartlarını almaları ve belirlenen gün ve saatte bizzat veya temsilcileri vasıtasıyla toplantıda hazır bulunmaları rica olunur.

 

GÜNDEM                             :

 

1) Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması,

2) 2019-2020 yılları yönetim kurulu faaliyet raporları, bilanço, kar-zarar tablolarının okunması ve müzakeresi,

3) Yönetim Kurulunun ibrası,

4) Yeni Yönetim Kurulunun seçimi ve süresinin belirlenmesi,

5) Yönetim Kurulu üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi,

6) Dilek, temenniler ve kapanış.

 

 

ERZİNCAN ELEKTRİK İNŞAAT YAKIT TARIM HAYVANCILIK TAAHHÜT İŞLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ’NİN 2019-2020 YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

           

            ERZİNCAN ELEKTRİK İNŞAAT YAKIT TARIM HAYVANCILIK TAAHHÜT İŞLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ nin 2019-2020 Yılları olağan genel kurul toplantısı 20.08.2021 Cuma günü saat 17:30’da Halitpaşa Mahallesi Halit Paşa Cd. No:83 Merkez/Erzincan Kök Çağ Kebabı adresinde toplanıldı.

            Toplantı başlamadan önce tarafımızdan yapılan incelemede;

            Toplantıya ilişkin davetin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinin 02 Ağustos 2021 tarihli ve 10378 sayılı nüshasında yayınlandığı, Yerel Gazete olarak Yeni Erzincan Gazetesinin 04 Ağustos 2021 tarihli ve 5318 sayılı nüshasında yayınlandığı, 4 üyeye Erzincan P.T.T. Müdürlüğünden 12.08.2021 tarihinde iadeli taahhütlü mektupla, kalan 60 üyeye ise elden imza karşılığı çağrı yapıldığı görüldü.

            Hazirun cetvelinin tetkikinde şirketin toplam 550.000,00 (Beşyüzellibin) TL sermayesine tekabül eden 25.000,00 (Yirmibeşbin) adet hisseden, 17.167 adet hisseye (Onyedibinyüzaltmışyedi) takabil eden 377.674,00 TL hissedarın toplantıda hazır bulunduğu, gerek kanuni gerekse ana sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine, toplantıya her hangi bir itirazın yapılmadığı görüldüğünden toplantı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal AKARTEPE tarafından açılarak gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.     

                                                                       GÜNDEM MADDELERİ:

 

  MADDE 1- Açılış yapılarak toplantı başkanlığının oluşturulmasına geçildi. Divan Başkanlığına Atilla AKAR, Kâtip Üyeliğe Metin KÖSE önerildiler. Başka aday olmadığından, oya sunuldu, oy birliği ile seçildiler, aynen kabul edilen gündemden sonra, diğer maddelerin görüşülmesine geçildi.

  MADDE 2- 2019-2020 yılları Yönetim Kurulu raporu, Bilanço gelir-gider cetvelleri Başkan Erdal AKARTEPE tarafından okundu, müzakereye açıldı. Söz alan olmadı raporlar ayrı ayrı yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi.

  MADDE 3- Yönetim Kurulu üyeleri Divan Başkanlığınca yapılan oylamada oy birliği ile ibra edildiler. 

  MADDE 4- Yönetim Kurulunun seçimi ve süresi maddesine geçildi. Yönetim kurulu üyelerinin üç üyeden oluşmasına, Yönetim Kurulunu iki yıl süre ile görev yapmalarına,  yapılan oylamada oy birliği ile karar verildi.

            Divan Başkanlığınca, Genel Kurula Yönetim Kurulu için aday olup olmadığı soruldu Erdal AKARTEPE Tarafından sunulan liste haricinde aday olmadığından,  Seçimin açık mı yoksa kapalımı yapılması oya sunuldu, açık olarak yapılmasına oy birliği ile karar verildi. Divan Başkanlığınca yapılan oylamada oy birliği ile Erdal AKARTEPE’ Tarafından sunulan listenin seçilmesine karar verildi. Divan Başkanlığınca yapılan seçim sonucuna göre; Yönetim Kurulu üyelerinin isimleri aşağıya çıkarılmıştır.

 

YÖNETİM KURULU

 

1-        Erdal AKARTEPE

2-        Raif KAHRAMAN                       

3-        Murat ATALAY                       

OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLMİŞLERDİR

 

   MADDE 5- Yönetim Kurulu Başkanına aylık net ………….. Huzur hakkı verilmesine, Yönetim Kurulu üyelerine ayrı ayrı aylık net …………….. Huzur hakkı verilmesine yapılan oylamada oy birliği ile karar verildi.  

   MADDE 6- Dilek ve temennilerde söz alan olmadığından toplantıya saat 20:00 de son verildi. Genel Kurulda alınan kararlara muhalefet eden olmadığından tutanağa şerh düşülmedi ve kapanış yapıldı

                      İş bu Toplantı tutanağı mahallinde tanzim edilerek birlikte imza altına alındı. 20/08/2021             

 

                                                   Divan Başkanı                                Katip Üye

                                                   Atilla AKAR                                Metin KÖSE